Tisztelt Partnereink!

Ezúton küldjük Önöknek a Tiszta Energiák Kft belföldi fuvarozásra vonatkozó szabályzatát:

Magyarország területén nettó 3 millió forint feletti vásárlás esetén, platós autóra 1 (címre) lerakóra díjmentes a szállítás.

Amennyiben nincs targonca a helyszínen, a szállítás során a fogadó félnek biztosítani szükséges 2 főt, aki a teherautóról való áru lepakolását végzi. A szállító a lepakolásban nem tud segíteni, erre kötelezni nem lehet.

A több címes lerakónál az egyik címre szállítandó áruk értékének el kell érnie a nettó 3 millió forintot, a többi címre való szállításnál a fuvar összegét a fuvarozó által meghatározott szállítás többlet költsége határozza meg, amit a számlán feltüntetünk.

Amennyiben emelőhátfalas autót szeretne rendelni a könnyebb rakodás miatt, úgy szükséges az áru akadálymentes mozgatását biztosítani, nem vállalunk felelőséget az emelőhátfalas szállítás során keletkezett szállítási sérülésekért! Az emelőhátfalas autó felárát a Tiszta Energiák Kft. kiszámlázza a fuvarral megbízó cégnek.

Az átvevő fél az áru átvételénél köteles a minőségi és mennyiségi ellenőrzésre. Ezt az áruátvételt követően le kell igazolni: alá kell írni, rá kell írni az átvétel dátumát, valamint le kell pecsételni a cégbélyegzővel. 

Amennyiben valamilyen sérülést vagy mennyiségi eltérést tapasztalnak, akkor a szállítólevélen a szállító jelenlétében kell jegyzőkönyvbe venni. Ennek elmulasztása miatt a későbbiekben a Tiszta Energiák Kft. nem fogad el reklamációt az áruval kapcsolatos sérülésekről, hiányról.

Köszönjük szépen megértésüket és együttműködésüket !

A Tiszta Energiák Nagyker Csapata